(colaj) Noi rămânem tot ca proştii…

De obicei, se crede că în anii electorali oamenii simpli sunt îndestulaţi cu produse alimentare ieftine. Partidele politice au grijă de asta! Macaroanele sunt produsul number 1 în acest sens. O fi speculând comuniştii, democraţii sau liberalii cu aceste trucuri. Ce să mai vorbim? Realitatea însă e de altă natură, cu mult mai tristă. Vedem că pe străzile oraşelor noastre avem prea mulţi cerşetori, unii dintre ei muncind toată viaţa mai mult în folosul Uniunii Sovietice, întru prosperarea socialismului.

Din păcate, nu puţini cetăţeni de vârsta a treia – „maşina de vot a comuniştilor”, după cum spun anticomuniştii – încă mai scotocesc prin urnele de gunoi. La alegeri, în grabă, aceştia o fi aruncând fişele de vot în urne, cu sinceritate, ca mai apoi să aibă ce scotoci în alte urne, de… gunoi.

Electorale peste electorale… De parcă voturile cetăţenilor ar fi sterile. Până acum un an-doi, muritorii de rând aflau cine e cutare sau cutare mahăr politic doar din patru în patru ani. Dar iată că 2009 a venit pe capul nostru cu tocmai două electorale! Şi încă nu se ştie dacă, în 2010, nu ne vom mai plimba până la urnele de vot. Alegem, alegem…

HN

Anunțuri

Despre bălţeanul
Blog despre oraşul Bălţi din Basarabia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: