Municipiul Bălţi, în lumina „Farului…”

Farul de Bălţi”, un portal de ştiri locale şi regionale, a fost lansat azi, 22 martie, de un grup de tineri originari din municipiul Bălţi, supranumit şi „capitala de nord” a R. Moldova.

„Așa cum, din păcate, în ultimii ani pe arena informațională din Bălți nu am prea avut parte de știri, atitudini, publicistică în limba română, am hotărât să luăm inițiativa în propriile mâini și, bazându-ne pe entuziasm, să scoatem în văzul lumii ceea cu ce respiră astăzi Bălțiul”, citim într-un articol care anunţă lansarea portalului.

Administratorii portalului îşi propun, pentru început, să pună accentul pe aspectul informativ al site-ului, dar, ocazional, şi pe editoriale, pentru că societatea trebuie să afle „ce ştim noi – Bălțiul trăiește!”.

Mai mult, tinerii care au lansat portalul „Farul de Bălţi” planifică, într-un an de zile, să scoată conţinutul site-ului informativ și pe hârtie. „Promitem că pe parcus vom evolua, căci așa-i studentul, nu e prof din start”, mai citim în articolul de lansare.

Administratorii portalului „Farul de Bălţi” spun că oricine poate intra în echipa redacţională, contribuind cu informații, articole, editorale etc. HN

La mai mult şi la mai… LAT, „Farule de Bălţi”! 😉


Anunțuri

Despre bălţeanul
Blog despre oraşul Bălţi din Basarabia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: