Referendumul a trecut, dar continuă (video/foto)

Această prezentare necesită JavaScript.

La 3 zile dupa plebescit afisele electorale de pe strazile din Chisinau si Balti mai indeamna oamenii sa mearga la vot. Partidul Democrat vrea sa convinga ca presedintele trebuie sa fie ales de popor, in timp ce PLDM ne indeamna sa fim puternici si sa votam pentru presedinte. Si PL-ul inca ne mai spune cum trebuie sa fie un presedinte ales de popor.

Desi liderii politici au spus cam tot ce-au avut de spus, dupa esuarea referendumului, chipurile lor de pe panourile electorale din oras continua sa transmita mesaje.

Solicitati de PRO TV, reprezentanti mai multor agentii de publicitate au declarat ca panourile vor fi scoase in zilele urmatoare si ca majoritatea partidelor au semnat contracte pana pe data de 5 septembrie.

Locuitorii capitalei considera ca afisele trebuiau scoase demult. Unii sustin ca panourile nici nu trebuiau puse, deoarece nu au folosit la nimic.

Referendumul constitutional din 5 septembrie a esuat dupa ce la urne s-au prezentat mai putin de o treime din alegatori. Datele finale ale plebescitului urmeaza sa fie anuntate maine.

Pro TV Chişinău via HotNews.md

Despre bălţeanul
Blog despre oraşul Bălţi din Basarabia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: