„Мы против абортов!!!”

Această prezentare necesită JavaScript.

Creşterea numărului de avorturi în oraşul Bălţi i-a determinat pe unii orăşeni să promoveze campanii inedite antiavort. „Мы против абортов!!!” (suntem contra avorturilor) citim pe pereţii din Bălţi.

De menţionat că gardurile şi pereţii din Bălţi sunt foarte „grăitori”, iar unii orăşeni exploatează la maximum această minune îndeosebi când au de „rezolvat” probleme cu aromă naţionalistă.

Avorturile şi sterilitatea cuplurilor în oraşul Bălţi

Datele oficiale indică o rată în creştere, în ultimii doi ani, a numărului de avorturi în oraşul Bălţi, în timp ce tot mai multe cupluri din localitate merg la medic invocând probleme de sterilitate.

Potrivit statisticilor Direcţiei Sănătate a Primăriei Bălţi, în oraş, indicele avorturilor a crescut în 2010 până la 17,44 de cazuri la o mie de femei, faţă de 14,94 în 2009. Anul trecut, la Bălţi, peste 700 de femei au recurs la întreruperea conştientă a sarcinii. În 11 cazuri s-a recurs la avort din cauza depistării unor anomalii la făt.

Pe de altă parte, statisticile oficiale arată că, anul trecut, medicii au înregistrat peste trei mii de adresări legate de sterilitate atât la femei, cât şi la bărbaţi. La evidenţa Centrului Perinatologic din Bălţi circa 200 de cupluri se află în evidenţă cu probleme de sterilitate.

http://hotnews.md/articles/view.hot?id=8812

http://hotnews.md/articles/view.hot?id=8807

Anunțuri

Despre bălţeanul
Blog despre oraşul Bălţi din Basarabia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: