„Revoluționarul” Șelin ațâță „tineretul” românofob

„Revoluționarul” Victor Șelin, președintele Partidului Social Democrat și proprietarul rețelei de cinematografe „Patria”, ațâță „tineretul” românofob din Bălți. Susținut de ortacii săi, acest dinozaur putred de bogat a răcnit azi din adâncul rărunchilor „Jos Alianța!”, pledând pentru „stârpirea românizării și sărăcirii agresive a norodului moldovenesc”.

Reclame

Despre bălţeanul
Blog despre oraşul Bălţi din Basarabia

4 Responses to „Revoluționarul” Șelin ațâță „tineretul” românofob

 1. o.brega says:

  fără video nu vă cred

  • bălţeanul says:

   Eh, Nikon D3000 nu filmează, din păcate.

 2. bălţeanul says:

  „Lupu, Ghimpu şi Filat au făcut numai bărdac!”

  O mână de oameni, adunată sub flamurile albe cu mărţişoare ale social-democraţilor, a cerut guvernării, sâmbătă, la Bălţi, sub îndrumarea lui Victor Şelin, revizuirea tarifelor la resursele energetice şi demisia Alianţei.

  Se pare că principala lozincă a social-democraţilor la acţiunea de protest a fost „Lupu, Ghimpu şi Filat au făcut numai bărdac!”

  http://hotnews.md/articles/view.hot?id=13771

 3. bălţeanul says:

  Declaraţii agresive în adresa guvernării

  Victor Şelin crede că Alianţa ar merita „un pumn în bot”

  Participanţi ai două acţiuni de protest, desfăşurate simultan, sâmbătă, la Bălţi, în afară de cerinţele de demitere a Alianţei, au făcut o serie de declaraţii agresive în adresa actualei guvernări a R. Moldova.

  Una dintre vorbitoare la acţiunea de protest a Partidului Comuniştilor din R. Moldova, care s-a declarat mamă iubitoare, a spus că este gata să „sugrume această Alianţă” care îi fură viitorul copilului său. Declaraţii pe tonalităţi agresive au formulat şi alţi vorbitori. La protestul comuniştilor, desfăşurat la Bălţi, în cadrul căreia s-a cerut demisia Alianţei, au vorbit mai mulţi activişti de partid din regiunea de nord, precum şi fruntaşi ai PCRM – deputaţii comunişti Iurie Muntean, Oleg Reidman, Vladimir Vitiuk. La protestul comunist a participat şi PS Marchel, Episcop de Bălţi şi Făleşti, însoţit de un grup de preoţi. PS Marchel a declarat că „guvernarea actuală trebuie ajutată să demisioneze”, arătându-se nemulţumit şi de faptul că a fost legiferată liga islamică.

  La câţiva zeci de metri de protestul comunist, Partidul Social Democrat din Moldova cerea, de asemenea, demisia Alianţei şi revizuirea tarifelor la unele servicii. Liderul formaţiunii, Victor Şelin, a declarat, printre altele, că „această Alianţă merită să ia un pumn în bot”.

  http://hotnews.md/articles/view.hot?id=13772

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: