Drum reconstruit, la Bălți. „Nimeni nu credea în direcția dezvoltării regionale”

„Nimeni nu credea în direcția dezvoltării regionale în Republica Moldova. Aceasta era o direcție nouă pentru Republica Moldova, dar veche pentru Uniunea Europeană”, a declarat directorul Agenției de Dezvoltare Regională Nord, Ion Bodrug.

Declarația a fost făcută în cadrul unei ședințe de recepție la terminarea lucrărilor de reconstrucție a unei importante porțiuni de drum pe teritoriul Zonei Economice Libere „Bălți”, pentru care au fost cheltuiți peste 11 mln. de lei din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională.
adrnord.md

adrnord.md

La ședința de recepție au participat și liberala Ana Guțu, deputată în Parlamentul Republicii Moldova, precum și toți cei implicați în reconstrcția drumului care duce spre secţia de producere a cablurilor electrice pentru automobile a investitorului german „Dräxlmaier Automotive”.
Deputata Ana Guțu a încurajat proiectele de acest gen, proiecte care „vor mișca Republica Moldova înainte”. Amintim că, înaintea ședinței de recepție a drumului reconstruit, demnitara a participat la un miting de comemorare a victimelor celui de al 2-lea val de deportări, care a avut loc în data de 6 iulie 1949.
„Agenția de Dezvoltare Regională Nord are cel mai mare procent de valorificare a surselor bănești. Nu mă laud, asta este o constatare a Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor. Am înțeles ce trebuie să facem și știm cum să facem mult mai multe pentru Regiunea Nord”, a mai spus directorul Ion Bodrug.
Detalii despre proiectul implementat de ADR Nord se găsesc AICI.

Despre bălţeanul
Blog despre oraşul Bălţi din Basarabia

One Response to Drum reconstruit, la Bălți. „Nimeni nu credea în direcția dezvoltării regionale”

  1. bălţeanul says:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: