Un pârâiaș artificial, murdar și puturos, se varsă în Răut

BLogul de la Bălți a început să facă minuni! Un bălțean a sesizat „redacția” noastră în privința unui pârâiaș artificial, murdar și puturos, ce se varsă în Răut, chiar sub podul din regiunea Autogării. Omul zice că apele reziduale provin de la un Combinat de produse alimentare.

„M-am gândit că murdăria asta trebuie difuzată cât se poate de frecvent, poate ajunge și la urechile celor de la Ecologie. Noaptea, pe la ora 02:00, cei de la Combinatul de produse alimentare, care, am înțeles că și-a reluat activitatea, deschid niște supape, unde se acumulează gazele ce împut orașul. O fac pe întuneric, mișelește, când lumea doarme. Eu simt acest lucru, deoarece locuiesc în apropiere și aud. Simt și explozia putorii”, ne scrie cetățeanul revoltat, într-un mesaj privat.

Înarmat cu o videocameră, trimisul nostru special a inspectat zona cu pricina, pentru a descoperi încă o mo(n)stră de prostie omenească în „capitala de nord”. La fața locului, nu am avut decât a constata crudul adevăr: o putoare de nedescris, provocată intenționat de mâna omului, otrăvește încontinuu râul Răut. Bine că fotografiile și imaginile video nu redau acel iz insuportabil, că era să duhnească tot Internetul.

Raut_Balti_Poluare (1) Raut_Balti_Poluare (2) Raut_Balti_Poluare (3) Raut_Balti_Poluare (4) Raut_Balti_Poluare (5) Raut_Balti_Poluare (6) Raut_Balti_Poluare (7) Raut_Balti_Poluare (8) Raut_Balti_Poluare (9) Raut_Balti_Poluare (10) Raut_Balti_Poluare (11) Raut_Balti_Poluare (12) Raut_Balti_Poluare (13) Raut_Balti_Poluare (14) Raut_Balti_Poluare (15) Raut_Balti_Poluare (16) Raut_Balti_Poluare (17) Raut_Balti_Poluare (18) Raut_Balti_Poluare (19) Raut_Balti_Poluare (20)

Reclame

Despre bălţeanul
Blog despre oraşul Bălţi din Basarabia

3 Responses to Un pârâiaș artificial, murdar și puturos, se varsă în Răut

  1. bălţeanul says:

    http://curaj.tv/reportaj/civic/protest/un-parau-artificial-murdar-si-puturos-se-varsa-in-raut-la-balti/

  2. bălţeanul says:

  3. Pingback: Agenția Ecologică Bălți, neputincioasă în fața problemelor de mediu? | BLogul de la Bălţi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: