Renato Usatîi schimbă tactica la Bălți! A început să-l imite pe Ilan Shor

Renato Usatîi și Ilan Shor. Colaj: stirilocale.md

Renato Usatîi și Ilan Shor. Colaj: stirilocale.md

Renato Usatîi a început un mare proiect la Bălți, după ce aproape 10 luni de zile de când a fost ales primar la Bălți s-a remarcat doar prin vorbe frumoase, invidiindu-l pe colegul său de breaslă Ilan Shor, care practic a reușit, în aceeași perioadă de timp, să schimbe la față orașul Orhei, scrie Argumentul.

Să fi înțeles Renato Usatîi că timpul trece, iar promisiunile sale electorale continuă să rămână pe paginile gazetelor de partid împrăștiate în stânga și-n dreapta? Astfel, edilul de Bălți a decis să înceapă, în sfârșit, un proiect mare, care i-ar face mai fericiți pe sportivii din localitate. Usatîi s-a lăudat că, în scurt timp, în „capitala de nord” va apărea un teren de fotbal modern, finanțat din sursele sale proprii.

Renato Usatîi, care se arată foarte rar pe la locul de muncă, a distribuit pe Facebook câteva fotografii de la șantier, cu mențiunea: „Câinii latră, caravana trece…”.

Amintim că, anterior, primarul de la Bălți, Renato Usatîi, l-a făcut cu ou și cu oțet în repetate rânduri pe colegul său de breaslă Ilan Shor, care a reușit să implementeze mai multe proiecte de infrastructură și sociale la Orhei. Usatîi declara cu orice ocazie că banii pentru realizarea proiectelor din Orhei provin din celebrul „furt al secolului”, care a zguduit din temelii sistemul bancar al R. Moldova. Totodată, când vine vorba de banii săi cheltuiți pentru diferite acțiuni de natură populistă, Usatîi spune că aceștia provin din averea sa câștigată cinstit în Federația Rusă.

Reclame

Despre bălţeanul
Blog despre oraşul Bălţi din Basarabia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: